Tal Karpelesz continuă alături de Galil Gilboa

Tal Karpelesz, jucătorul israelian cu cetățenie română care a evoluat pentru Energia Târgu Jiu, câștigând Cupa României în 2014, a semnat un nou contract cu Galil Gilboa, în Winner League. El a jucat pentru această formație și în sezonul 2017/18.

În vârstă de 28 ani, înalt de 1.94 metri, Karpelesz evolueazăîn princupal la poziția 3. El devine al 6-lea jucător cu contract la Galil Gilboa în sezonul 2018/19.

Karpelesz a avut 34 meciuri jucate în sezonul precedent cu medii statistice de 5.2 puncte, 3.0 recuperări și 0.7 pase decisive pentru 4.6 la eficiență în aproape 17 minute pe partidă. l a avut 54% la aruncările de două puncte, 38% la trei puncte și 58% la linia de pedeapsă.

Karpelesz a jucat două sezoane în România, între 2013 și 2015. El a bifat 60 prezențe în LNBM și 9 în Cupa României, având medii statistice de 7.9 puncte, 3.3 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.4 intercepții în 20:18 minute pentru 9.5 la eficiență. Tal a avut 58% la aruncările de două puncte, 32% la trei puncte și 72% la linia de pedeapsă.

Pe lângă triumful din Cupa României 2014, Tal Karpelesz a reușit să obțină locul 3 în FIBA EuroChallenge 2015.

Galil Gilboa a ocupat locul 6 în ediția 2017/18 a primului eșalon baschetbalistic din Israel și a fost învinsă în playoff de către Hapoel Ierusalim cu scorul general de 3-1.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.