Karlo Vragovic este noul jucător al Stelei București

Karlo Vragovic este noul jucător al Stelei București. În vârstă de 30 ani, înalt de 1.92 metri, baschetbalistul originar din Croația evoluează la poziția 1.

Informația cu privire la trecerea lui Vragovic în capitala României a fost dată de agentul Aleksandar Avlijas, de la BeoBasket.

Vragovic sosește de la Bursaspor, din Turcia, formație pentru care a jucat în ultimii trei ani. Croatul a ajutat această echipă să câștige al 2-lea eșalon din țara Semilunei în sezonul 2018/19 și implicit să promoveze în Basketbol Superligi.

În 28 apariții în TBL, Vragovic a avut medii statistice de 11.9 puncte, 4.3 pase decisive și 3.4 recuperări cu 0.6 intercepții în 28 minute pe partidă. El a avut procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 36% la trei puncte și 85% la linia de pedeapsă. Karlo a terminat sezonul cu un indice de 11.7 la eficiență.

Cariera profesionistă a lui Karlo Vragovic a demarat în urmă cu 14 ani, când era adolescent. El a jucat pentru următoarele echipe: Dubrava, Cibona Zagreb, KK Zadar, Široki Brijeg, Feni Industries. Acesta este primul său angajament în România.

Militarii i-au legitimat deja pe Radu Voinescu, Alex Hărănguș, Keith Clanton, Strahinja Jovanovic și Radosav Spasojevic. Noul antrenor principal este Cătălin Burlacu, acesta fiind asistat de Zoli Safar.

Potrivit totalbaschet.ro, militarii au acorduri de continuare a colaborării cu Radu Vîrnă și Andrei Mandache. În plus, sursa menționată a precizat că Dani Mâinea și Mihai Gavrilă se vor alătura roș-albaștrilor.

Steaua București va evolua în Grupa valorică A din Liga Națională de baschet masculin a României – ediția 2019/20. Primul meci al militarilor e programat pentru 12 octombrie anul curent, adversar fiind campioana în exercițiu, CSM CSU Oradea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.