Justin Baker a semnat în Grecia

Justin Baker, fost component al lui Dinamo Știința București, a semnat în campionatul Greciei. El s-a alăturat echipei Ermis Agias Larissa, în cel de-al 2-lea eșalon elen.

În vârstă de 30 ani, înalt de 2.03 metri, Baker evoluează cu precădere la poziția 4. Originar din Sacramento, el a absolvit Utah Valley în 2011. La nivel profesionist a evoluat în Suedia, Israel, Germania, Finlanda, Danemarca, Estonia, Cipru și Australia.

Baker a avut medii de 14 puncte, 5.8 recuperări și 1.2 pase decisive pe partidă în primul eșalon baschetbalistic al României. Americanul a petrecut un singur sezon în LNBM.

De notat că acesta este al 2-lea jucător legitimat în primul eșalon al Greciei direct din România în vara acestui an. Celălalt jucător este Vlad Moldoveanu, recrutat de Ifaistos Limnou, formație angrenată în prima ligă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.