Juan Carlos Navarro este primul jucător cu 4000 puncte marcate în Euroligă!

Juan Carlos Navarro a devenit primul jucător din istoria Euroligii sub egida Euroleague Basketball, care înscrie 4.000 puncte. El a atins această bornă în timpul meciului pierdut de FC Barcelona, scor 65-68, la Istanbul, cu Fenerbahce.

„La Bomba” a totalizat 4 puncte în 19 minute de joc la ultima prezență a Barcelonei în ediția 2016/17 a Euroligii masculine.

Rămâne de văzut dacă acesta a fost ultimul meci al lui Navarro în Euroligă.

El are 16 sezoane la activ în competiția de top a Europei, bifând 319 prezențe în competiție. Juan Carlos are medii pe carieră de 12.5 puncte, 2.5 pase decisive și 1.6 recuperări pe partidă. Are procentaje de 49% la două puncte, 38% la trei puncte și 86% la linia de pedeapsă.

Navarro  marcat 595 coșuri de trei puncte în Euroligă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.