Juan Carlos Navarro, cele mai multe prezențe în „El Clasico”

Juan Carlos Navarro a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate în „El Clasico”. La Bomba a disputat meciul cu numărul 63 în victoria repurtată de FC Barcelona pe terenul lui Real Madrid, scor 84-80, contând pentru sezonul regulat al Ligii ACB.

Navarro l-a depășit pe Juan Antonio San Epifanio. Acesta a disputat 62 derby-uri. Podiumul este completat de către Nacho Solozabal, cu 59.

Felipe Reyes are 52 de meciuri jucate și a urcat pe locul al 4-lea. El tocmai l-a depășit pe Andres Jimenez. Alte nume mari aflate în TOP 10 la capitolul „El Clasico” jucate sunt Jose Biriukov, Fernando Romay, Chicho Sibilio, Pep Cargol, iar Sergio Llull se situează pe locul al 10-lea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.