Jordan Theodore a obținut pașaport macedonean

Jordan Theodore, MVP-ul sezonului inaugural în Basketball Champions League, finalist al acestei competiții și câștigător al Cupe Turciei în actuala stagiune, a obținut un pașaport macedonean. El va putea semna în viitor contracte cu echipe de club fiind socotit drept jucător european.

Acest aspect este important în anumite țări din Europa de Vest, acolo unde numărul non-europenilor (adică al americanilor) este limitat. Prin urmare, Theodore obține un nou avantaj în ceea ce privește posibilitatea semnării unui contract cu o echipă din Euroligă.

În vârstă de 28 ani, Theodore măsoară 1.83 metri și evoluează la poziția 1. El a fost curtat și de federația Turciei, însă în cele din urmă, potrivit jurnalistului David Pick, a acceptat pașaportul macedonean.

De-a lungul carierei, Theodore a jucat pentru Antalya BSB, Mets de Guaynabo, Huracanes del Atlántico, Mersin BSB, JL Bourg-en-Bresse și Fraport Skyliners. În sezonul precedent, Theodore a câștigat FIBA Europe Cup.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.