Jordan Burgess este noul jucător al lui BC SCM Timișoara

Jordan Burgess este noul jucător al lui BC SCM Timișoara. Americanul în vârstă de 24 ani, înalt de 1.93 metri este la primul angajament în calitate de jucător profesionist. El evoluează la pozițiile 2-3.

Noul jucător al Timișoarei a acumulat patru sezoane în NCAA. El a jucat pentru Virginia Commonwealth University, unde a avut medii de 4.9 puncte, 3.5 recuperări, 1.0 pase decisive în 21.4 minute pe partidă. De notat că Jordan a avut statistici asemănătoare în toți cei patru ani petrecuți în liga universitară.

Jordan Burgess, din NCAA în alb-violet. Aflat la prima experiență baschetbalistică în afara Statelor Unite, fostul juc…

Posted by BC SCM Timisoara on 22 Iulie 2017

Burgess este cel de-al 2-lea jucător transferat de alb-violeți în această vară. Primul a fost Igor Mijajlovic. De notat că bănățenii au prelungit angajamentul lui Milos Komatina, iar Mladen Jeremic avea deja contract semnat cu BC SCM Timișoara pentru sezonul 2017/18.

Așadar, trupa antrenată de Tudor Costescu are în componență patru jucători străini.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.