Joffrey Lauvergne nu va juca la FIBA Basketball World Cup 2019

Joffrey Lauvergne a anunțat că nu va participa la FIBA Basketball World Cup 2019. Pivotul francez, legitimat la Fenerbahce Beko Istanbul, a postat un mesaj pe Twitter prin care anunță că intenționează să nu joace pentru echipa națională în acest an.

Lauvergne are un titlu de campion al Europei alături de echipa națională a Franței. De asemenea, a cucerit o medalie de bronz la FIBA World Cup 2014 și are o participare la Jocurile Olimpice din 2016. El a petrecut cinci veri consecutive alături de prima reprezentativă a Hexagonului.

Lauvergne a menționat în cadrul postării că speră să găsească înțelegere la nivelul conducerii federației franceze și a staff-ului tehnic al echipei naționale, așa cum s-a întâmplat cu alți jucători francezi în trecut. Reamintim că antrenorul Franței este Vincent Collet. Acesta ocupă funcția de selecționer al Hexagonului din anul 2009.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.