Jimmy Butler trece la Philadelphia, în schimbul lui Dario Saric și Robert Covington

Minnesota Timberwolves și Philadelphia 76ers au ajuns la un acord pentru transferul lui Jimmy Butler. Acesta a fost protagonist în presezon al unor întâmplări controversate și care e posibil să afecteze buna desfășurare a activității la formația antrenată de Tom Thibodeau.

Astfel, potrivit acordului încă neoficializat, Jimmy Butler ar urma să treacă la Philadelphia 76ers, împreună cu Justin Patton. În schimbul acestor jucători, Minnesota Timberwolves se alege cu Robert Covington, Dario Saric și o opțiune în NBA Draft 2022.

Butler se întoarce în Est, acolo unde a mai jucat pentru Chicago Bulls. De această dată va face parte dintr-o formație cu pretenții, însă rămâne de văzut cum se va adapta Butler într-o echipă în care este limpede că starurile sunt Joel Embiid și Ben Simmons.

De notat că Butler este în ultimul an din actualul contract. În vara anului viitor, Sixers îi pot oferi lui Butler un contract pe cinci ani, în valoare de 190 milioane dolari. Orice altă echipă îi poate oferi un angajament pe patru ani, în valoare totală de 141 milioane dolari.

Debutul lui Butler la Philadelphia este preconizat pentru miercuri (14.11), când 76ers se duelează cu Orlando Magic. Fără noul jucător, dar și fără Saric și Covington, Sixers au pierdut pe terenul lui Memphis, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, scor 106-112.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.