Jermale Jones a semnat un nou contract cu Politehnica Iași

Politehnica Iași a anunțat continuarea colaborării cu Jermale Jones. Americanul a semnat un nou contract cu nou promovata în Liga Națională de baschet masculin.

Înalt de 1.86 metri și în vârstă de 30 ani, Jones este fundaș. El a absolvit universitatea Tuskegee în anul 2009. La nivel profesionist a avut angajamente în Germania, Olanda și SUA.

Starul echipei noastre din campionatul recent încheiat iși continuă înțelegerea și pentru sezonul următor. Avem î…

Posted by Politehnica Iasi Baschet Masculin on 6 Iulie 2017

La turneul final de promovare în Liga 1, Jermale Jones a avut medii de 21.3 puncte, 3.7 pase decisive și 2.7 intercepții în aproape 38 minute pe meci. El a avut 64% la aruncările de două puncte, 20% la trei puncte, respectiv 94% la linia de pedeapsă în cadrul evenimentului desfășurat la începutul lunii iunie, la București.

Este una dintre puținele situații consemnate în baschetul românesc. Adesea echipele care promovează în LNBM optează să aducă jucători străini mai bine cotați decât cei la care au apelat în lupta pentru promovare. În acest caz, părțile au convenit pentru a continua colaborarea și pentru sezonul 2017/18.

Jones este cel de-al 5-lea străin legitimat de Poli Iași pentru următorul sezon și devine al 3-lea jucător din backcourt-ul moldovenilor. Ceilalți patru străini sunt Michalis Liapis (grec, fundaș), Mike Balogun (american, fundaș), Dejan Belic (sârb, pivot) și Sinișa Cvetanovic (croat, pivot).

Politehnica Iași a anunțat prelungirea contractului pentru căpitanul Constantin Amărghioalei, respectiv pentru antrenorul John Tsirogiannis. De asemenea, moldovenii au anunțat numirea lui Bojan Hristovski în funcția de antrenor asistent.

Foto: Alina Cojocaru Photography (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.