Jayson Granger va fi operat la gleznă

Kirolbet Baskonia Gasteiz Vitoria a pierdut un alt jucător important. După ce Toko Shengelia a suferit o accidentare și va lipsi aproximatvi trei luni, la câteva zile distanță s-a anunțat că și Jayson Granger are probleme de sănătate.

Baschetbalistul cu cetățenie urugaiană-italiană va fi supus unei intervenții chirurgicale la gleznă. Potrivit comunicatului emis de clubul basc, Granger va lipsi între 3 și 4 luni.

www.euroleague.net

Înalt de 1.89 metri, în vârstă de 29 ani, Jayson Granger se află la cel de-al 13-lea sezon din carieră. În actualul sezon, Granger are 12 meciuri jucate, fiind titularizat de cinci ori. El are medii statistice de 7.2 puncte, 2.4 pase decisive, 1.6 recuperări pentru 5.7 la eficiență în 19:16 minute pe partidă în Euroliga masculină.

Înalt de 1.89 metri, jucător de pozițiile 1-2, Granger parcurge al 6-lea sezon în Euroligă. El are câte două stagiuni alături de Unicaja Malaga și Anadolu Efes Istanbul, fiind la cel de-al 2-lea sezon în uniforma Baskoniei. El a debutat în baschetul profesionist alături de Estudiantes Madrid, în 2006 și a rămas la această echipă până în 2013.

Baskonia are 7-10 la general și se situează pe locul al 10-lea în ierarhia la zi a Euroligii masculine.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.