Jaycee Carroll a urcat pe locul 10 la numărul de triple marcate în Liga ACB

Jaycee Carroll a urcat pe locul al 10-lea în lista jucătorilor cu cele mai multe coșuri de trei puncte marcate în Liga ACB. Legendarul baschetbalist de la Real Madrid a atins cota 710, egalându-l pe Xavi Fernandez, cu care împarte actualmente ultima poziție în TOP 10.

Carroll a urcat pe această poziție în cadrul primului eșec suferit de Real Madrid în sezonul 2018/19, scor 105-107, după 40 minute de baschet eminamente ofensiv în confruntarea cu MoraBanc Andorra, în etapa a 7-a din sezonul regulat al actualei ediții de campionat în Spania. De-a lungul actualului sezon competițional, Carroll are toate șansele să escaladeze poziții importante în această ierarhie.

Lider al ierarhiei continuă să fie o altă legendă a lui Real Madrid, Alberto Herreros. Al 2-lea și deocamdată ultimul jucător cu peste o mie de triple în Liga ACB este Juan Carlos Navarro, jucător retras recent din activitate. Carroll este de abia al 3-lea jucător străin în această ierarhie. Ceilalți doi sunt croatul Velimir Perasovic, respectiv americanul Louis Bullock.

Lista celor mai prolifici shooteri din istoria campionatului Spaniei
Pos. Jucător Triple Meciuri
1 Herreros, Alberto 1233 654
2 Navarro, Juan Carlos 1179 689
3 Mumbrú, Álex 901 677
4 Perasovic, Velimir 882 354
5 Martínez, Rafa 774 508
6 Pérez, Raúl 770 495
7 Bullock, Louis 734 364
8 Fernández, Rudy 719 413
9 Jofresa, Rafa 712 756
10 Carroll, Jaycee 710 367
11 Fernández, Xavi 710 499

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.