Jaycee Carroll – Străinul cu cele mai multe meciuri în uniforma lui Real Madrid

Jaycee Carroll l-a egalat pe Louis Bullock pe lista jucătorilor străini cu cele mai multe meciuri disputate în uniforma lui Real Madrid. Americanul are un număr total de 364 meciuri oficiale disputate pentru gruparea din capitala Spaniei.

Sosit la Real în vara anului 2011, Carroll a strâns 213 prezențe în Liga ACB, 127 în Euroligă, 13 în Cupa Spaniei, 9 în SuperCupa Spaniei și 2 în Cupa Intercontinentală. A contribuit la câștigarea a 12 trofee, incluzând o Euroligă, o Cupă Intercontinentală, trei titluri de campion al Spaniei, patru Cupe ale Spaniei și trei SuperCupe ale Spaniei.

carroll

Carroll este catalogat drept un etalon în ceea ce privește shooterul clasic. Subțire, dar extrem de puternic, cu o deplasare remarcabilă, o pregătire fizică de atlet și cu niște picioare neobosite, respectiv cu abilitatea de a arunca la coș după un efort și o mișcare continuă, Jaycee este respectat și apreciat pe plan continental drept cel mai bun shooter clasic în activitate.

În vârstă de 33 ani, înalt de 1.88 metri, Carroll evoluează la poziția 2. El a absolvit universitatea Utah State în anul 2008. Cariera sa profesionistă a demarat în sezonul 2008/09, alături de Banca Tercas Teramo. Între 2009 și 2011 a evoluat pentru Gran Canaria, după care a făcut trecerea la Real Madrid.

A jucat 127 meciuri în Euroligă, având medii statistice de 10.2 puncte, 2.1 recuperări și 0.7 pase decisive pe partidă. Carroll are 225 coșuri de trei puncte marcate cu un procentaj de 44% la acest procedeu. În actualul sezon, după nouă etape, Jaycee are medii de 11.3 puncte, 2.1 recuperări și 0.6 pase decisive. El are 19 reușite de trei puncte cu un procentaj de 51%.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.