Jaycee Carroll continuă alături de Real Madrid până în 2020

Real Madrid a anunțat în mod oficial prelungirea contractului pentru shooter-ul Jaycee Carroll. În vârstă de 35 ani, înalt de 1.87 metri, americanul cu pașaport de Azerbaijan va evolua pentru actuala deținătoare a Euroligii masculine până la încheierea sezonului 2019/20.

Absolvent al universității Utah State în anul 2008, Carroll și-a desfășurat întreaga activitate profesionistă în Europa. El a venit pe bătrânul continent imediat după absolvire și a evoluat un sezon pentru italienii de la Teramo Basket. În vara anului 2009 s-a transferat la Gran Canaria, echipă alături de care a fost de două ori consecutiv cel mai bun marcator al Ligii ACB.

După două sezoane în Insulele Canare, Carroll a fost legitimat de Real Madrid. El evoluează, așadar, de șapte ani pentru gruparea din capitala Spaniei. Alături de Real a câștigat Euroliga masculină de două ori și a triumfat în Liga ACB de patru ori. În plus, are o cupă intercontinentală, patru cupe și patru SuperCupe ale Spaniei câștigate. Rezultă, așadar, un total de 15 trofee câștigate în echipamentul lui Real Madrid.

În șapte sezoane alături de Real Madrid la nivel de Euroligă are 190 de meciuri jucate, fiind titularizat în doar 28 dintre ele. Ae medii pe carieră de 9.8 puncte și 1.8 recuperări pentru 7.8 la eficiență în aproape 18 minute pe partidă la nivelul celei mai puternice competiții din Europa. A înscris 320 coșuri de trei puncte (locul 12 în ierarhia all time) și are un procentaj pe carieră de 43.7% la acest procedeu!

Dincolo de statistici, Carroll rămâne un etalon în ceea ce privește noțiunea de shooter clasic. El este unul dintre jucătorii care se deplasează cel mai mult în fata ofensivă fără minge, pentru a se elibera de apărătorul direct folosindu-se de blocajele colegilor de echipă.

1 comentarii On Jaycee Carroll continuă alături de Real Madrid până în 2020

  • De multe ori a intrat si a bagat 2.3 chiar 4 cosuri la foc automat. E solutia de forta majora de multe ori pe faza ofensiva.
    Un 2 care simplifica enorm atacul atunci cind jocul echipei scirtiie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.