Jason Kidd a fost concediat de la cârma lui Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks l-a concediat pe antrenorul Jason Kidd. Informația nu a fost confirmată oficial până la publicarea acestui text, ea fiind oferită în premieră de către jurnalistul Adrian Wojnarowski, de la ESPN.

Potrivit aceleiași surse, locul lui Kidd va fi luat, cel puțin sub formă de interimat, de către Joe Prunty. Acesta a fost asistentul lui Kidd la gruparea din Wisconsin.

La momentul demiterii lui Kidd, Milwaukee se situează pe locul al 8-lea în Conferința Est, cu un bilanț general de 23-22. Echipa a pierdut patru din ultimele cinci meciuri disputate. La începutul sezonului Bucks erau considerați între echipele de top în conferință, dar până la această oră nu a confirmat așteptările.

De notat că după startul oficial al sezonului Milwaukee Bucks l-a transferat le Eric Bledsoe de la Phoenix Suns.

Cariera de antrenor a lui Kidd

Jason Kidd și-a început cariera de antrenor imediat după retragerea din activitatea de jucător. El s-a retras în vara anului 2013, din postura de jucător al lui New York Knicks, după un titlu NBA alături de Dallas Mavericks și după 19 sezoane în ligă.

Acesta a devenit antrenor principal al lui Brooklyn Nets chiar în vara anului 2013. A petrecut un sezon la cârma acestei echipe, calificând-o în turul al 2-lea al playoff-ului NBA. În vara lui 2014 a preluat-o pe Milwaukee Bucks, alături de care s-a calificat în playoff-ul din 2015 și 2017, fiind eliminat în primul tur după 2-4 de fiecare dată.

Kidd are un bilanț general de 183 victorii și 190 înfrângeri în calitate de antrenor în NBA.

A 3-a schimbare de antrenor în acest sezon

Este cea de-a 3-a schimbare de antrenor în NBA pe parcursul actualului sezon. Prima s-a consemnat la Phoenix Suns, unde Jay Triano l-a substituit pe Earl Watson. Cea de-a 2-a a avut loc la Memphis Grizzlies, unde JB Bickerstaff l-a înlocuit pe Dave Fizdale.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.