Janis Strelnieks este noul jucător al lui CSKA Moscova

CSKA Moscova a oficializat transferul lui Janis Strelnieks. Letonul a semnat un angajament pe doi ani cu deținătoarea Euroligii masculine.

Înalt de 1.91 metri, în vârstă de 29 ani, Steelnieks sosește de la Olympiacos Pireu. El a suferit o accidentare la echipa națională a Letoniei în ultima fereastră din calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2019 și a ratat ultima parte a sezonului cu echipa de club, Olympiacos Pireu.

În 20 apariții la nivel de Euroligă în sezonul 2018/19, Janis a avut medie statisticp de 8.8 puncte cu procentaj de 46% la trei puncte și 87% la linia de pedeapsă. El are un procentaj de 91% la aruncările libere pe întreaga carieră în Euroligă, acolo unde ocupă locul 7 all time.

Anterior, Strelnieks a acumulat experiență în Euroligă alături de Budivelnik Kiev și Brose Bamberg. El a fost campion al Letoniei, Ucrainei și Germaniei (de două ori).

Strelnieks este al 3-lea jucător transferat de CSKA Moscova în această vară. Ceilalți doi sunt Johannes Voigtmann și Darrun Hilliard. Rușii au prelungit contractele lui Semen Antono, WIll Clyburn, Kyle Hines și pentru antrenorul Dimitris Itoudis.

În schimb, CSKA Moscova s-a despărțit de Nando De Colo și Cory Higgins. Este de așteptat ca nici Sergio Rodriguez să nu continue la formația din capitala Rusiei.

1 comentarii On Janis Strelnieks este noul jucător al lui CSKA Moscova

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.