Jan Vesely s-a accidentat și a fost operat pentru o ruptură de menisc

Fenerbahce Beko Istanbul și-a pierdut cel mai important jucător. Jan Vesely, un baschetbalist cu impact colosal în ambele faze ale jocului, a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, însă are șanse să revină pe parchet la startul playoff-ului Euroligii masculine.

Vesely a suferit o ruptură de menisc în genunchiul piciorului drept se anunță în cadrul unui comunicat emis de clubul din Istanbul. Cehul a fost deja operat. Potrivit unui comunicat emis de Fenerbahce, pivotul lui Zeljko Obradovic va lipsi între 5 și 6 săptămâni.

În actuala ediție a Euroligii, Vesely are medii statistice de 14.4 puncte, 5.6 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.7 intercepții cu 0.5 capace în 27 minute pe partidă. El a jucat în 19 partide și a fost titularizat de opt ori. Cehul are un coeficient de 21.2 la eficiență, pe primul loc în ierarhia individuală, la egalitate cu Mike James.

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.13 metri, Jan Vesely parcurge cel de-al 5-lea sezon consecutiv alături de Fenerbahce și al 8-lea în Euroligă, primele trei jucându-le alături de Partizan Belgrad. El a mai jucat pentru Washington Wizards și Denver Nuggets în NBA. Cariera profesionistă a lui Vesely a început în sezonul 2007/08, alături de Slovan Ljubljana.

Fenerbahce are 18-2 la general și este lider solitar al clasamentului în Euroliga masculină. Primul meci fără Vesely are loc joi (31.01), la Munchen, cu Bayern.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.