James Nunnally a semnat cu AX Olimpia Milano

AX Olimpia Milano a oficializat legitimarea lui James Nunnally. Americanul se întoarce în Italia, acolo unde a mai jucat în sezonul 2015/16, când a fost MVP al Lega Basket Serie A, jucând pentru Sidigas Avellino.

Campioana în exercițiu a Italiei a anunțat că Nunnally se va alătura echipei în cursul săptămânii viitoare și a semnat un angajament cu valabilitate până la încheierea sezonului competițional 2019/20. Aceasta este o garanție cu privire la faptul că Milano intenționează să investească serios și în sezonul următor.

James Nunnally se întoarce în Europa

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.01 metri, Nunnally revine în Euroligă. El s-a despărțit vara trecută de Fenerbahce Istanbul și a fost legitimat de Minnesota Timberwolves. De aici a fost concediat după ce gruparea amintită a schimbat antrenorul. James a ajuns la Houston Rockets pentru un contract pe zece zile.

Nunnally a devenit agent liber la începutul acestei săptămâni, când Rockets au renunțat la el pentru a-l legitima pe Kenneth Faried. Nunnally a bifat doar 15 prezențe în acest sezon de NBA și nu a reușit să-și facă loc în rotație de bază al niciuneia dintre echipele la care a fost legitimat.

Cariera profesionistă a lui Nunnally a mai cuprins angajamente cu Enosi Kalathosfairisis Kavala (Grecia), Bakersfield (G-League), Phoenix, Atlanta și Philadelphia (NBA), Cangrejeros de Santurce (Puerto Rico), Estudiantes Madrid (Spania) și Maccabi Ashdod (Israel). El a jucat pentru Fenerbahce Istanbul între 2016 și 2018, câștigând Euroliga în 2017 și jucând finala un an mai târziu.

Milano are 9-11 la general și se situează pe locul al 8-lea din totalul de 16 poziții în Euroliga masculină. Formația antrenată de Simone Pianigiani are 14-2 la general și ocupă prima poziție în campionatul Italiei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.