James Harden revine și ghidează pe Houston spre victorie în Chicago

James Harden a revenit în angrenajul lui Houston Rockets, după o absență de trei meciuri. El a înscris 25 puncte, 7 pase decisive, 4 intercepții și a ghidat formația texană spre victorie, scor 96-88, pe terenul lui Chicago Bulls.

Este prima serie de victorii pentru Houston în acest sezon. Formația antrenată de către Mike D’Antoni a învins cu o seară mai devreme pe terenul lui Brooklyn Nets, scor 119-111, succes prin care a oprit un șir de patru eșecuri. Rockets au 3-5 la general și urmează să mai joacă trei partide consecutive în deplasare.

Foto Gary Dineen/NBAE via Getty Images

LeBron James a ghidat pe Los Angeles Lakers spre un succes important în deplasare. Californienii s-au impus în fieful lui Portland TrailBlazers, scor 114-110. Oaspeții au reușit un parțial de 32-16 în sfertul al 3-lea, aproape anulat de unul de 37-26 în favoarea gazdelor în ultimele 12 minute de joc efectiv.

„Regele” a totalizat 28 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări și 2 capace pentru formația învingătoare. Rajon Rondo a venit de pe bancă cu 17 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții în 26 minute de joc. Damian Lillard și CJ McCollum au avut câte 30 puncte și 4 pase decisive fiecare, iar Jusuf Nurkic a terminat cu 14 puncte, 13 recuperări și 2 capace pentru Blazers. Lakers au 4-5 la general după acest rezultat, iar Blazers au ajuns la 6-3.

Denver Nuggets au depășit pe Utah Jazz, scor 103-88. Meciul a fost decis în sfertul 4, când gruparea din Colorado a realizat un parțial de 35-15! Nikola Jokic a livrat 16 pase decisive în 29 minute de joc la poziția 5! El a adăugat 10 recuperări și 7 puncte pentru formația învingătoare. De notat că Nuggets au 8-1 la general.

Joel Embiid a ajutat din nou pe Philadelphia 76ers să-și păstreze invincibilitatea în propriul fief. Formația amintită a depășit pe Detroit Pistons, scor 109-99. Pivotul cu origini africane a totalizat 39 puncte, 17 recuperări (toate defensive) și 2 capace. El a avut 23 vizite la linia de pedeapsă. O replică impresionantă a oferit Blake Griffin, autor a 38 puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții în 37 minute de joc. Efort insuficient pentru a evita a 4-a înfrângere consecutivă pentru Pistons, formație ce începuse cu 4-0.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.