James Anderson a semnat cu Khimki Moscova

James Anderson a fost legitimat de Khimki Moscova. El sosește de la Darussafaka Istanbul, formație pentru care a jucat în stagiunea 2016/17.

Anderson măsoară 1.98 metri, evoluează la poziția 3 și are 28 ani. El a jucat 34 partide în ultima ediție a Euroligii masculine și a avut medii de 9.2 puncte cu 3.6 recuperări pe partidă.

În prealabil, Anderson a jucat în Euroligă pentru Zalgiris Kaunas. De-a lungul carierei, James a mai jucat pentru San Antonio, Philadelphis, Sacramento și Houston în NBA. El este absolvent al universității Oklahoma State.

Anderson va fi coleg cu Tyler Honeycutt și Anthony Gill, americani care au evoluat tot în Turcia, dar la alte echipe în sezonul precedent. De asemenea, Khimki i-a acontat pe Charles Jenkins, Stefan Markovic și Andrey Zubkov.

Noul antrenor al lui Khimki este Georgios Bartzokas.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.