Jamar Samuels se întoarce în Israel

Jamar Samuels a ajuns la un acord cu Maccabi Kiryat Motzkin, din cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Israelului. Pivotul american a evoluat în sezonul 2017/18 pentru SCM U Craiova.

În vârstă de 29 ani, Jamar măsoară 2.01 metri și evoluează la poziția 4. În uniforma oltenilor, Samuels a avut medii statistice de 13.3 puncte, 7.4 recuperări și 2.2 pase decisive.

Absolvent al universității Kansas State, Jamar Samuels și-a început cariera profesionistă în anul 2012. El a jucat pentru Lobe Huesca (Spania), Veroli Basket (Italia), Bàsquet Manresa (Spania), Novipiù Casale Monferrato (Italia), respectiv Bnei Herzliya (Israel).

Samuels revine, așadar, în Israel. De notat că el a jucat sub comanda lui Rami Hadar, antrenor originar din această țară, la formația din Craiova.

Maccabi Kiryat Motzkin a ocupat locul 10 în ultima ediție a celui de-al 2-lea eșalon baschetbalistic israelian.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.