Jabari Parker a revenit, Giannis Antetokounmpo a marcat coșul victoriei

Jabari Parker a revenit după o absență de un an, iar Giannis Antetokounmpo i-a făcut colegului său revenirea pe parchet una de neuitat. The Greek Freak a marcat coșul victoriei în partida dintre Milwaukee Bucks și New York Knicks. Rezultatul final a fost de 92-90.

Enes Kanter a irosit șansa de a aduce pe NY la conducere cu o finalizare imprecisă din spațiul de trei secunde, iar Giannis a cules recuperarea defensivă cu 24 secunde rămase de jucat. El nu a mai dat mingea nimănuit. A așteptat trecerea timpului și blocajul care să îl elibereze de defensiva lui Kristaps Porzingis. Văzându-se împerecheat cu Kanter, Antetokounmpo a atacat coșul și a marcat cu 1.9 secunde înainte de final.

Grecul a totalizat 29 puncte, 11 recuperări, 3 intercepții și 2 capace în 37 minute de joc. Jabari Parker a reușit 12 puncte, 3 recuperări în 15 minute la primul său meci într-un an de zile. El a revenit după ruptura de ligament încrucișat la genunchi. În replică, Enes Kanter a totalizat 17 puncte, 18 recuperări, iar Kristaps Porzingis a reușit 17 puncte, 7 recuperări, 2 capace pentru Knicks.

Foto: John E. Sokolowski-USA TODAY Sports

În urma acestui rezultat, Milwaukee are 28-23 la general. În schimb, New York a ajuns la 23-30.

Anthony Davis a devenit jucătorul cu cele mai multe puncte marcate în istoria lui New Orleans Pelicans. El a bifat 43 puncte, 10 recuperări și 3 intercepții în victoria repurtată pe terenul lui Oklahoma City Thunder. Rezultatul final a fost de 114-100. Russell Westbrook a replicat cu 16 puncte, 14 pase decisive și 10 recuperări, având 9 posesii pierdute.

Golden State Warriors s-au impus pe terenul lui Sacramento Kings, scor 119-104. Jocul a fost controlat de campioni, care au câștigat fiecare sfert. Kevin Durant a reușit 33 puncte, 6 pase decisive, Steph Curry a adăugat 20 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, iar Klay Thompson a terminat cu 20 puncte, 6 recuperări pentru învingători. În replică, Zach Randolph a reușit 18 puncte, 7 recuperări pentru Kings.

Charlotte Hornets au marcat 49 puncte în primul sfert al partidei disputate în compania Indianei Pacers. Formația din North Carolina a învins cu scorul de 133-126. Kemba Walker a reușit 41 puncte, 9 pase decisive, iar Nicolas Batum a adăugat 31 puncte, 9 recuperări pentru formația patronată de Michael Jordan. În replică, Victor Oladipo a reușit 35 puncte, 5 recuperări pentru Pacers.

Fără Kyrie Irving, Boston Celtics au depășit Atlanta Hawks cu scorul de 119-100. Terry Rozier a totalizat 31 puncte, 7 recuperări, toți titularii lui Boston având peste 10 puncte marcate. Taurean Prince a replicat cu 31 puncte, 8 recuperări și 3 intercepții pentru Atlanta.

Toronto Raptors au surclasat pe Portland TrailBlazers, scor 130-105. Jocul a fost controlat de canadieni, care s-au desprins la 19 puncte în primul sfert și conduceau cu scorul de 74-52 la jumătatea partidei. DeMar DeRozan a avut 35 puncte pentru învingători. Damian Lillard a replicat cu 32 puncte, 10 pase decisive pentru Blazers.

Donovan Mitchell își continuă impresionantul sezon de debut. El a marcat 40 puncte, cu 6 pase decisive și 5 recuperări în victoria repurtată de Utah Jazz pe terenul lui Phoenix Suns, scor 129-97.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.