Italia învinge Olanda. Situația în Grupa D la jumătatea fazei de calificare!

Italia a depășit Olanda, scor 80-62, în celălalt meci al Grupei D din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019 – Zona Europa. Meciul s-a desfășurat la Treviso, fiind controlat de următorul oponent al României.

Azzuri s-au desprins la 26-13 în primul sfert și au controlat situația în continuare. Batavii au redus din deficit până la pauză, însă formația gazdă a menținut un avantaj consistent pe tot parcursul jocului.

Amedeo Della Valle a totalizat 22 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, iar Awudu Abass a adăugat 13 puncte, 6 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Roeland Schaftenaar a totalizat 17 puncte, 8 recuperări pentru Olanda.

În urma acestui meci, coroborat cu succesul României din Croația, scor 58-56, situația în grupă la jumătatea fazei de calificare este următoarea:

1. Italia – 3/0 6 puncte
2. România – 2/1 5 puncte
3. Olanda – 1/2 4 puncte
4. Croația – 0/3 3 puncte

Runda a 4-a programată în cadrul ferestrei din februarie 2018 cuprinde următoarele meciuri:

Croația vs Olanda
România vs Italia – luni (26.02), ora 19.00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Ultima fereastră din prima fază a calificărilor are loc la finele lunii iunie și începutul lui iulie anul curent. Primele trei clasate se califică mai departe. Ultima clasată este eliminată și se va alătura calificărilor pentru EuroBasket 2021.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.