Islanda și Germania au definitivat loturile pentru EuroBasket 2017

Alte două echipe naționale au anunțat în cursul zilei de duminică (27.08) componența loturilor cu care vor aborda EuroBasket 2017. Acestea sunt Islanda și Germania.

Islanda va miza pe următorii jucători: Martin Hermansson, Hordur Vilhjalmsson, Elvar Fridriksson, Aegir Steinarsson and Brynjar Bjornsson, Logi Gunnarsson, Jon Stefansson, Pavel Ermolinskij, Haukur Palsson, Kristofer Acox, Tryggvi Hlinason și Hlynur Baeringsson.

De urmărit jocul lui Tryggvi Hlinason, sportiv ce s-a evidențiat la Campionatul European U20 masculin Divizia A din acest an. El a fost inclus în cvintetul ideal al competiției amintire, cu medii de 16.1 puncte, 11.6 recuperări și 3.1 capace pe partidă.

În Grupa A, la Helsinki, Islanda se va duela cu Polonia, Grecia, Franța, Finlanda și Slovenia.

Germania a renunțat la Bastian Doreth. În aceste condiții, antrenorul Chris Fleming va miza pe serviciile următorilor jucători: Ismet Akpinar, Danilo Barthel, Robin Benzing, Isaiah Hartenstein, Patrick Heckmann, Maodo Lo , Dennis Schröder, Lucca Staiger, Karsten Tadda, Daniel Theis, Johannes Thiemann și Johannes Voigtmann.

În Grupa B, la Tel-Aviv, Germania va lupta cu Ucraina, Israel, Lituania, Georgia și Italia.

Primele patru clasate în fiecare grupă se califică în optimile de finală ale competiției. Fazele eliminatorii se vor desfășura la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.