Isaiah Philmore continuă alături de BC CSU Sibiu

Isaiah Philmore a semnat un nou angajament cu BC CSU Sibiu. Americanul sosit din Germania în urmă cu un an a avut prestații solide și contribuții majore la câștigarea Cupei României, respectiv la calificarea în finala Ligii Naționale în stagiunea 2018/19.

Înalt de 2.03 metri, în vârstă de 29 ani, Philmore evoluează la poziția 4, fiind un jucător productiv atât la semicerc, cât și în spațiul de trei secunde. El are și cetățenie germană.

Foto: BC CSU Sibiu (Facebook)

Philmore a bifat 34 prezențe la primul sezon în Liga Națională. El a avut medii statistice de 13.7 puncte, 4.8 recuperări (1.9 ofensive), 0.9 pase decisive pentru 13.8 la eficiență în peste 24 minute pe meci. Isaiah a avut procentaje de 60% la aruncările de două puncte, 40% la cele de trei, respectiv 79% la linia de pedeapsă.

Originar din El Paso, Texas, Philmore a jucat baschet la nivel universitar pentru Towson (2009–2011) și Xavier (2012–2014). Cariera sa profesionistă a demarat în urmă cu cinci ani. El a jucat în Germania între 2014 și 2018, având câte un sezon la ratiopharm Ulm, Telekom Bonn, Walter Tigers Tubingen și EWE Baskets Oldenburg.

Reamintim că Dan Fleșeriu a semnat un nou angajament cu formația de pe Cibin. El va fi antrenorul Sibiului cel puțin până în vara anului 2022, având deja patru sezoane la cârma formației galben-albastre.

Philmore devine al 2-lea jucător străin care își prelungește contractul cu formația galben-albastră. Primul a fost Randal Falker. De notat că CSU Sibiu a propus tuturor străinilor noi contracte și așteaptă răspunsul acestora pentru completarea efectivului de jucători în perspectiva sezonului 2019/20. De asemenea, galben-albaștrii au contracte cu Lucas Tohătan și Aurelian Gavriloaia, jucătorii români U23 de bază ai echipei în ultimul sezon.

BC CSU Sibiu va evolua, alături de competițiile interne, în FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Se pare că informații cu privire la această competiție se vor oferi, pe cale oficială, de abia spre sfârșitul lunii iulie, la fel ca și anul trecut.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.