Înfrângeri pentru România în prima zi a turneului U16 din Ungaria

Sâmbătă (27.12), a demarat turneul internațional din Ungaria, rezervat echipelor U16 la care participă opt echipe naționale atât la masculin, cât și la feminin. Reprezentativele României, antrenate de Cătălin Tănase (feminin) și Eugen Ilie (masculin), au suferit eșecuri categorice în compania formațiilor fimilare ale Cehiei (feminin), respectiv Sloveniei (masculin).

Feminin: Cehia vs România, scor 76-29

feminin

Masculin: Slovenia vs România, scor 100-75

masculin

Competiția continuă duminică (28.12). Echipa masculină se duelează cu Ungaria, cu începere de la ora 18:30, iar cea feminină cu Serbia, de la ora 16:15.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.