Înfrângeri pentru Cățe și Olah, ambii având prestații solide

Emanuel Cățe și Alex Olah au avut contribuții solide pentru propriile echipe la finele săptămânii recent încheiate. Echipele ambilor pivoți români au pierdut.

FC Barcelona a surclasat UCAM Murcia în secvența decisivă a partidei desfășurate, duminică (11.11), la Palau Blaugrana. Parțialul ultimelort zece minute a fost de 37-12, iar rezultatul final a fost de 105-73.

Cățe a venit de pe bancă pentru Murcia și a bifat 19 minute, 22 secunde pe parchetul amintitei săli din Barcelona. El a totalizat 9 puncte (4/9 din acțiune, 1/3 la linia de pedeapsă), 8 recuperări (6 ofensive) și a terminat cu 9 la eficiență și 1 la +/-. Prestația lui Emi este cu atât mai remarcabilă cu cât s-a consemnat împotriva unor jucători precum, Ante Tomic, Kevin Seraphin și Artem Pustovyi.

Murcia are 2-5 în Liga ACB și ocupă locul 15 în clasamentul ce cuprinde 18 poziții.

Kangoeroes Mechelen au pierdut pe teren propriu în confruntarea cu Basic Fit Bruxelles. Rezultatul final al partidei desfășurate sâmbătă (10.11) a fost de 87-97.

Olah a fost titularizat, bifând 18 minute în teren. El a contabilizat 11 puncte (5/7 din acțiune, 1/1 la linia de pedeapsă), 3 recuperări (una ofensivă) pentru un indice de 10 la eficiență.

În urma acestui rezultat, Kangoeroes au 3-4 la general și se situează pe locul al 4-lea din totalul de zece poziții în campionatul Belgiei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.