Înfrângere pentru Vlad Moldoveanu în duelul cu echipa lui Sașo Filipovski

Demir Insaat Buyukcekmece a fost învinsă pe teren propriu în etapa a 3-a din sezonul regulat al campionatului Turciei. Echipa lui Vlad Moldoveanu a cedat în duelul cu Banvit Bandirma, scor 82-84.

Compatriotul nostru a avut 28 minute de joc, perioadă în care a totalizat 9 puncte (3/5 la două puncte, 1/2 la trei puncte), 4 recuperări (2 ofensive) și o pasă decisivă. Moldoveanu a revenit din SUA, după ce și-a vizitat familia ca urmare a nașterii celui de-al 3-lea său fiu. Vlad a absentat la mijlocul săptămânii, la prima etapă din gruple FIBA Europe Cup.

Erving Walker a totalizat 29 puncte pentru Buyukcekmece. El a fost secondat de Vojdan Stojanovski și Bracey Wright, cu câte 10 puncte fiecare. În replică, Adonis Thomas a reușit 17 puncte, iar Tony Taylor au avut câte 14 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive pentru învingători.

De notat că acesta a fost primul meci al lui Vlad Moldoveanu din postura de adversar al lui Sașo Filipovski, alături de care a colaborat la cel de-al 2-lea său sezon în Polonia.

Demir Insaat Buyukcekmece are 1-2 la general după această partidă. Același bilanț îl are și Banvit.

Foto: Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.