Înfrângere pentru Vlad Moldoveanu în confruntarea cu oponentul lui U-BT Cluj din FIBA Europe Cup

Demir Insaat Buyukcekmece a pierdut meciul cu Istanbul BBSK din cadrul etapei a 2-a în sezonul regulat al campionatului Turciie. Rezultatul final a fost de 82-70. Pe sferturi: 20-12, 23-19, 18-15, 21-24.

Vlad Moldoveanu a bifat 25 minute de joc, perioadă în care a totalizat 11 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. El a avut 3/5 la aruncările de două puncte, 1/3 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. Compatriotul nosru a jucat în ziua în care soția sa a dat naștere celui de-al 3-lea băiat al familiei.

De notat că ambele formații au evoluat la mijlocul săptămânii în preliminariile FIBA Europe Cup și au obținut calificarea în faza grupelor. Istanbul BBSK se deplasează la Cluj-Napoca, pentru duelul cu U-BT din localitate, într-un meci contând pentru etapa inaugurală a fazei grupelor în aceeași competiție.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.