Înfrângere în prima etapă din Belgia pentru Alex Olah

Alex Olah a debutat pentru Kangoeroes Basket Mechelen, în Belgia. El a jucat în etapa inaugurală a campionatului din această țară, ediția 2018/19. Noua echipă a bănățeanului a pierdut pe teren propriu cu VOO Liege Basket. Rezultatul final a fost de 69-80.

Kangoeroes au câștigat primul sfert cu 22-19. Continuarea a fost favorabilă echipei oaspete. Aceasta a câștigat ultimele trei sferturi: 14-20, 15-17, respectiv 18-24.

Olah a fost titularizat la poziția 5. Pivotul de 2.12 metri a bifat 28 minute pe parchet și a terminat cu 2 puncte (1/4 din acțiune), 8 recuperări și a avut un indice de 3 la eficiență.

Thomas Creepy a avut 26 puncte, iar Carrington Love a reușit 16 puncte, 6 recuperări pentru Kangoeroes. Milos Bojovic, fost jucător în LNBM la Sibiu și Galați, a avut 18 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive, alți patru jucători de la Liege având cel puțin zece puncte.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.