Înfrângere pentru Murcia și Cățe

Emi Cățe a bifat 21 minute și 15 secunde de joc în meciul pierdut de UCAM Murcia pe terenul lui Tecnyconta Zaragoza, în etapa a 15-a din sezonul regulat al Ligii ACB – ediția 2018/19. Echipa compatriotului nostru a cedat cu scorul de 68-88.

Cățe a totalizat 3 puncte (1/2 din acțiune, 1/1 la linia de pedeapsă), 4 recuperări, 3 intercepții, o pasă decisive și două capace pentru un indice de 7 la eficiență. El a terminat cu trei greșeli personale și un fault obținut, respectiv -7 la +/-.

Stan Okoye a reușit 29 puncte, 4 recuperări și 2 capace în contul Zaragozei. În replică, Askia Booker a reușit 24 puncte pentru Murcia.

Murcia are 5-10 la general și se situează pe locul 15, la egalitate cu ocupantele locurilor 14-17 în primul eșalon baschetbalistic al Spaniei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.