Înfrângere pentru Olah și Kangoeroes

Kangoeroes Mechelen au pierdut pe terenul lui Leuven Bears în campionatul Belgiei. Partida desfășurată sâmbătă (20.10), s-a încheiat cu scorul de 76-68 în favoarea gazdelor.

În cvintetul de start al oaspeților s-a aflat Alex Olah. Compatriotul nostru a bifat doar 12 minute de joc, perioadă în care a totalizat 2 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție pentru 3 la eficiență. El a terminat partida cu 1/2 la aruncările din acțiune.

Olah are medii stagionale de 6.3 puncte, 4.3 recuperări și 0.5 pase decisive în aproximativ 20 minute pe partidă. Sportivul timișorean are patru meciuri disputate în Euromillions League – ediția 2018/19.

Kangoeroes au 1-3 la general după acest meci.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.