Înfrângere pentru Olah înaintea venirii la echipa națională

Kangoeroes Basket Mechelen a pierdut meciul cu Antwerp Giants în campionatul Belgiei. Partida desfășurată sâmbătă (24.11) s-a încheiat cu scorul de 64-93.

După o primă repriză competitivă și echilibrată, adjudecată de Antwerp cu 44-41, a urmat desprinderea decisivă. Aceeași echipă a izbutit un parțial de 34-7 prin care și-a asigurat victoria. Sfertul decisiv nu a mai contat.

Alex Olah a fost titularizat în angrenajul lui Kangoeroes. El a bifat 23 minute de joc, perioadă în care a reușit 2 puncte (1/2 din acțiune), 7 recuperări (una ofensivă), un capac și două posesii pierdute pentru 7 la eficiență.

De cealaltă parte a evoluat Dave Dudzinski, fost jucător la CSM Steaua București. Americanul a avut 10 puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive pentru Antwerp.

Kangoeroes ajung la 4-5 și se situează pe locul 4 din zece poziții. În nouă partide disputate, Olah are medii statistice de 9.4 puncte, 5.0 recuperări, 0.9 intercepții și 0.7 pase decisive în 22.6 minute pe partidă. El are un indice de 11.3 la eficiență.

Alex Olah se va alătura echipei naționale a României în cantonamentul de la Oradea. Tricolorii se pregătesc pentru duelul cu Kosovo de joi (29.11), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Informații despre bilete pentru acest meci se găsesc AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.