Înfrângere drastică pentru Kangoeroes Mechelen

Kangoeroes Mechelen au suferit un eșec drastic în campionatul Belgiei. Echipa la care evoluează Alex Olah a fost spulberată pe teren propriu de Antwerp Giants, locul 3 în Basketball Champions League 2019. Rezultatul final al partidei de vineri (17.05) a fost de 42-99.

Meciul a fost controlat de Antwerp, echipă ce s-a desprins la 29-14 în primul sfert. Repriza secundă a fost cumplită pentru Kangoeroes, echipă ce a marcat doar 13 puncte și a încasat 57 pe parcursul ultimelor 20 minute de joc efectiv!

Alex Olah a bifat 16 minute de joc, fiind menajat în repriza secundă. El a avut 9 puncte, 6 recuperări și 7 la eficiență. În replică, fostul jucător al CSM Steaua EximBank, americanul Dave Dudzinski a totalizat 14 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții pentru 25 la eficiență în 17 minute de joc.

Cele două echipe se duelează din nou duminică (19.05). De această dată gazdă va fi Antwerp.

Kangoeroes au 12-23 la general și ocupă locul 8 în clasamentul la zi. În schimb, Antwerp este la 29-6, fiind liderul Euromillions League.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.