Înfrângere categorică pentru echipa lui Olah

Alex Olah a bifat 6 puncte, 4 recuperări, 3 capace, o pasă decisivă și o intercepție în 23 minute de joc la ultimul meci disputat de Kangoeroes Mechelen în campionatul Belgiei. Echipa românului a cedat pe terenul lui Basic Fit Bruxelles, scor 65-92.

Jocul a fost decis în sferturile 2 și 3, când învingătorii au reușit un parțial de 49-28. Astfel, Kangoeroes au suferit cel de-al 2-lea eșec consecutiv în Euromillions League. Echipa lui Olah are 5-11 la general și se menține pe locul al 8-lea din totalul de zece echipe.

Compatriotul nostru are medii stagionale de 9.8 puncte, 6.0 recuperări și 1.0 pase decisive. Originar din Timișoara, Alex are 25 ani și joacă în medie 24.4 minute pe partidă în actualul sezon competițional.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.