Înfrângere pentru Alex Olah și Kangoeroes

Kangoeroes Basket Mechelen au pierdut merciul cu VOO Liege Basket, în campionatul Belgiei. Partida desfășurată vineri (14.12) s-a încheiat cu scorul de 92-83.

Alex Olah a fost titularizat în această partidă și a bifat 27 minute de joc. El a bifat 11 puncte, cu 5/11 din acțiune și 1/1 la linia de pedeapsă. Bănățeanul a adăugat 5 recuperări (una ofensivă), o intercepție și un capac pentru 11 la eficiență.

Milos Bojovic, fost jucător în România la Sibiu și Galați, a totalizat 27 puncte, 10 recuperări în 36 minute de joc. În vârstă de 37 ani, amintitul baschetbalist a fost cel mai bun marcator al lui Liege. În replică, Ordane Kanda a reușit 18 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive pentru Kangoeroes.

Olah are 9.6 puncte, 5.0 recuperări, 0.9 intercepții și 0.6 pase decisive în 23 minute pentru 11.3 la eficiență în zece partide disputate. Românul a fost titularizat în toate meciurile lui Mechelen din acest sezon și are procentaje de 58% la două puncte, 25% la trei puncte, respectiv 84% la linia de pedeapsă.

Kangoeroes au 4-6 la general după această partidă.

Foto: Alina Cojocaru / www.fiba.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.