Informații plată arbitri și comisari în LNBM și LNBF

Federația Română de Baschet a informat cluburile din Liga Națională de baschet masculin și feminin că a modificat procedura de plată a oficialilor (arbitri și comisar). Prin aceasta, cluburile vor plăti baremul de arbitraj/comisariat, transportul, cazarea și masa oficialilor către FR Baschet.

Ulterior, cu deducerea impozitului și contribuțiilor legale, federația va vira banii în conturile arbitrilor și comisarilor.

Iată baremele existente în acest sezon competițional:

LNBM

Grupa A și B

  • arbitri – 572 lei brut
  • comisar – 431 lei brut

Grupa C

  • arbitri – 167 lei brut
  • comisar – 125 lei brut

LNBF

Grupa A

  • arbitri – 287 lei brut
  • comisar – 216 lei brut

Grupa B

  • arbitri – 167 lei brut
  • comisar – 125 lei brut

Cluburile au fost informate și cu privire la costurile legate de transport, cazarea și masa oficialilor, în funcție de distanță și mijloc de transport.

S-a stabilit ca începând din sezonul 2019/20, la sugestia unor membri din Consiliul Director, baremul să fie mărit cu 50% pentru fiecare categorie în parte. Totodată, din următorul sezon competițional vor fi adoptate noi reguli referitor la evaluarea activității arbitrilor și comisarilor.

1 comentarii On Informații plată arbitri și comisari în LNBM și LNBF

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.