Noi informații despre Dinamo Știința București

Dinamo Știința București a pierdut meciul disputat cu SCM U Craiova în presezon. Rezultatul final a fost de 64-76. În urma acestui meci avem mai multe informații despre formația din capitală.

Aceasta a fost condusă de către Ionuț Bâscoveanu, în condițiile în care Tudor Costescu este în Macedonia, pentru a conduce echipa națională de seniori a României. Dinamo Știința a utilizat doar nouă jucători în această confruntare. Este vorba despre cinci străini și patru autohtoni.

Michael Deloach este fundaș, măsoară 1.88 metri și este american. Are 32 ani și se află la primul contact în baschetul românesc. A jucat pentru Norfolk Spartans în NCAA, respectiv pentru Siarka, Tuři Svitavy, Pallacanestro Lucca, Chieti, Viola Reggio Calabria, Basket Ravenna și Eurobasket Roma.

Kumpys Modestas este jucător de poziția 2, măsoară 1.94 metri și este lituanian. În vârstă de 27 ani, el se află la primul contact cu baschetul românesc. El a mai jucat pentru Neptūnas Klaipėda, Mažeikiai, Nafta-Universitetas, Naglis Palanga, Šiauliai, Jēkabpils, Saint-Quentin, AZS Koszalin.

Luca Stefanovic este extremă și evoluează la poziția 3. Are 20 ani și sosește de la Athleta, din Malta, unde a petrecut ultimii trei ani. A jucat pentru echipa națională a Maltei la Campionatele Europene U16, U18 și U20 în 2014, 2016, respectiv 2017.

Jakov Stojanovic măsoară 1.92 metri, are 25 ani și este sârb. Evoluează pe post de fundaș. El a făcut parte din lotul lui CSM Steaua București în sezonul precedent, însă nu a jucat în LNBM.

Justin Baker este al 5-lea străin care a jucat pentru bucureșteni în acest meci. Informații despre acest jucător se găsesc în link-ul alăturat.

Justin Baker este noul jucător al Științei Dinamo București

Autohtonii utilizați în acest amical au fost Andrei Calenic, Marcu Badiu, Andrei Gheorghe, respectiv Mihnea Andrei.

În pofida informațiilor colectate până în prezent de la agenții jucătorilor, Enes Latifagic și Zoran Vrkic nu au jucat pentru Dinamo Știința în acest meci. De asemenea, a lipsit și Vlad Corpodean.

În altă ordine de idei, zilele trecute a fost deschisă o nouă pagină de facebook destinată acestei echipe.

Aici urmează, probabil, să fie oferite informații cu caracter oficial despre acest proiect.

Dinamo Știința București va evolua în prima grupă valorică a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.