Informații despre Basketball Clinic Belgrade – ediția 2019

Stan Van Gundy a confirmat participarea la clinicul pentru antrenori de la Belgrad – ediția 2019. Evenimentul se va desfășura în perioada 29-30 iunie anul curent, în capitala Serbiei.

Basketball Clinic Belgrade este cel mai important clinic de antrenori origanizat în Est-ul Europei. El este organizat de celebra Asociație de Antrenori din Serbia.

Stan Van Gundy va participa în calitate de antrenor din NBA, clinicul de la Belgrad având anual invitat, ca lector, câte un antrenor de seamă din NBA, NCAA, Serbia și baschetul european. Van Gundy a antrenat ultima dată pe Detroit Pistons, anterior fiind principal la alte două echipe din NBA, Miami Heat și Orlando Magic.

Asociația Antrenorilor de baschet din Serbia a mai anunțat că va pregăti un impresionant pachet pentru toți participanții la clinicul din acest an. Totodată, va oferi antrenorilor, cu titlu gratuit timp de un an, soft-ul SportDraw. Acesta este util pentru pregătirea exercițiilor și temelor de antrenament, dar pentru și pregătirea tactică a meciurilor. Mai multe amănunte despre SportDraw se găsesc AICI.

Organizatorii BCB încearcă să acopere o gamă cât mai largă a necesităților unui antrenor. Prin urmare în cadrul cursurilor se vorbaște despre elemente tehnice, tactice, respectiv pregătire fizică și psihologică a jucătorilor și echipelor.

În cursul anului calendaristic 2019, Belgrad va găzdui EuroBasket Women. Așadar, capitala Serbiei va deveni capitala baschetului european, clinicul de antrenori desfășurându-se chiar în timpul Campionatului European de baschet feminin (eveniment ce se întinde între 27 iunie și 7 iulie). Prin urmare, participanții la clinic vor avea oportunitatea să asiste la o parte a meciurilor din cadrul acestei competiții.

Lectorii și programul complet al Basketball Clinic Belgrade 2019 va fi anunțat cât de curând.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.