Indice de 50 la eficiență pentru Skyler Spencer într-un meci din Grupa Galbenă

Skyler Spencer a reușit o prestație colosală în victoria repurtată de Steaua București pe terenul lui CSM Mediaș. Meciul contând pentru etapa a 3-a în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19, desfășurat vineri (01.02), a fost adjudecat de militari cu scorul de 81-55.

Amintitul pivot al roș-albaștrilor a atins borna 50 la eficiență! El a bifat 35 minute și 29 secunde de joc, perioadă în care a avut 16/18 la aruncările din acțiune și 2/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 34 puncte.

Foto: FIBA.basketball

Spencer a adăugat 16 recuperări (7 ofensive), 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace, cu două posesii pierdute și o greșeală personală. El a suferit patru faulturi și a avut 50 la eficiență, cu 24 la +/-.

Se întâmplă pentru prima dată în acest sezon ca într-un meci din cea de-a 2-a grupă valorică a campionatului un jucător să aibă un indice de 50 la erficiență. Anterior, Kevin Patrick Allen a reușit trei performanțe superioare (61, 53 și 51 la eficiență) pentru ACS Târgu Jiu, în meciuri din cea de-a 3-a grupă valorică, în prima fază a sezonului regulat. Între timp americanul s-a transferat în Albania.

Recordul individual absolut de eficiență pentru un jucător într-un meci din prima grupă valorică s-a consemnat în faza inaugurală a campionatului, când Vladan Vukosavljevic a avut 41 la eficiență în victoria Timișoarei pe terenul Stelei București.

În 15 partide disputate până la această oră în LNBM, Skyler Spencer are medii statistice de 11.9 puncte, 7.5 recuperări (3.1 ofensive), 2.3 capace, 1.3 intercepții și 0.9 pase decisive în aproape 29 minute pe partidă pentru 18.0 la eficiență.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.