Indiana Pacers învinge pe terenul lui Cleveland Cavaliers în meciul de deschidere

Indiana Pacers este cea de-a 2-a echipă care realizează break-ul în prima partidă a turului inaugural din playoff-ul NBA. Formația amintită a triumfat pe terenul lui Cleveland Cavaliers, scor 98-80.

Jocul a fost controlat de către vizitatori. Aceștia au construit un avantaj major în primul sfert, scorul la prima pauză fiind de 33-14. Reacția lui Cleveland a întârziat, diferența la jumătatea partidei fiind de 17 lungimi.

Cavs au înjumătățit handicapul în secvența a 3-a. Scorul cu 12 minute înainte de final era de 73-65 în favoarea lui Pacers. Lucrurile nu au decurs conform așteptărilor suporterilor din Ohio, oaspeții reușind un parțial de 25-15 în secvența decisivă.

În repriza secundă s-a consemnat o situație delicată pentru LeBron James. El a fost lovit în cap de către Lance Stephenson. Fără îndoială pasionații de NBA cunosc istoricul duelurilor dintre cei doi jucători și faptul că Stephenson are capacitatea de a-și scoate adversarii din ritm. De această dată el a făcut-o cu o acțiune periculoasă pentru integritatea oponentului.

Victor Oladipo a totalizat 32 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și 4 intercepții, Myles Turner a adăugat 16 puncte, 8 recuperări, iar Bogdan Bogdanovic (foto) a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări și 3 intercepții pentru învingători. În replică, LeBron James a reușit 24 puncte, 12 pase decisive și 10 recuperări pentru Cavaliers.

Scorul general este de 1-0, cu break, pentru Indiana. Meciul 2 se dispută tot în Cleveland. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Reamintim că este un duel între locurile 4 și 5 în sezonul regulat la nivelul Conferinței Est. Cleveland a avut 50 victorii, iar Indiana cu două mai puțin.

Reamintim că New Orleans Pelicans au câștigat cu o zi mai devreme în meciul de deschidere al seriei cu Portland TrailBlazers, la Moda Center. Acestea sunt cele două serii care au demarat cu victoria oaspeților în primul tur al playoff-ului NBA.

Foto&video: www.nba.com/pacers

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.