Indiana Pacers înving pe terenul lui Chicago Bulls prin reușita lui Darren Collison

Indiana Pacers au triumfat pe terenul lui Chicago Bulls, scor 107-105, în sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. Darren Collison a transformat aruncarea decisivă la United Center, cu 17 secunde înainte de final.

Bulls au câștigat primul act la o diferență de 15 puncte, scor 37-22, însă nu au reușit să mențină același nivel. Pacers au replicat în sfertul al 2-lea cu un parțial de 38-21, desprinzându-se la 87-80 cu 12 minute înainte de final.

După reușita lui Collison, Bulls au cerut timp de odihnă. Ei au avut două recuperări ofensivă, adică trei aruncări la coș pentru a încerca să egaleze, prin încercările de două puncte ale lui Zach LaVine și Antonio Blakeney, respectiv să învingă prin aruncarea de trei puncte a lui Justin Holiday. Niciuna din aceste încercări nu a intrat în coș, iar timpul de joc a expirat cu formația vizitatoare în avantaj.

Victor Oladipo a totalizat 25 puncte, 14 recuperări și 5 pase decisive, Myles Turner a adăugat 18 puncte, 6 capace, iar Darren Collison a terminat cu 14 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Antonio Blakeney a venit de pe bancă cu 22 puncte, Zach LaVine a adăugat 20 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, iar Justin Holiday a încheiat cu 19 puncte pentru Bulls.

Indiana Pacers au 6-3 la general după acest succes. În schimb, Chicago Bulls au ajuns la 2-7.

Un parțial de 33-12 în sfertul decisiv, a purtat pe Golden State Warriors spre victorie în confruntarea cu Minnesota Timberwolves. Rezultatul final a fost de 116-99. Oaspeții erau în avantaj la intrarea în ultimele 12 minute de joc efectiv, dar echipa lui Steve Kerr a controlat fiecare aspect din secvența decisivă.

Kevin Durant a avut 33 puncte, 13 recuperări, Stephen Crry a adăugat 28 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive, Klay Thompson a terminat cu 22 puncte, iar Draymond Green a bifat 9 puncte, 11 pase decisive, 9 recuperări și 3 capace pentru Warriors. În replică, Andrew Wiggins a totalizat 22 puncte, Jimmy Butler a reușit 21 puncte, 5 pase decisive, iar Josh Okogie a venit de pe bancă cu 15 puncte și 5 recuperări pentru Wolves.

Golden State Warriors au 9-1 la general, fiind neînvinși după primele cinci partide disputate pe teren propriu. În schimb, Minnesota Wimberwolves sunt la 4-5, cu 0-4 în jocurile din deplasare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.