Indiana Pacers înving din nou la limită. Victor Oladipo a ieșit la rampă de această dată!

Victor Oladipo a marcat zece din ultimele 13 puncte ale Indianei Pacers în victoria repurtată asupra lui Boston Celtics, în sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. Formația din Indianapolis a învins cu scorul de 102-101.

Oladipo a marcat un coș de trei puncte prin care a schimbat situația la conducere și a stabilit scorul final, cu 3.4 secunde rămase din timpul de joc. Interesant este că Pacers au avut timp de odihnă, dar au refuzat să-l ceară, iar Oladipo a aruncat de pe semicerc pe tranziție, trimițând mingea în coș în pofida opoziției a doi dintre jucătorii lui Celtics.

În 37 minute de joc, Oladipo (foto) a totalizat 24 puncte, 12 recuperăr, 3 pase decisive și 3 intercepții pentru învingători. Tyreke Evans a adăugat 17 puncte, Bojan Bogdanovic a terminat cu 16 puncte, 3 intercepții, iar Domantas Sabonis a bifat 12 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive pentru învingători.

În replică, Marcus Morris a avut 23 puncte, 6 recuperări, venind de pe bancă pentru Boston. Kyrie Irving l-a secondat cu 18 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Este cel e-al 2-lea astfel de succes pentru Indiana în seri consecutive. Darren Collison a înscris un coș de două puncte cu 17 secunde înainte de final, pentru a rupe egalitatea, în meciul disputat în compania lui Chicago Bulls cu o seară mai devreme. Reușita lui Collison a stabilit rezultatul final al acelui meci, 107-105.

Indiana Pacers înving pe terenul lui Chicago Bulls prin reușita lui Darren Collison

Indiana Pacers au 7-3 la general în urma acestui meci. În schimb, Boston Celtics sunt la 6-4.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.