Incident între Zeljko Obradovic și Melih Mahmutoglu. Antrenorul explică gestul!

Fenerbahce Dogus a pierdut meciul cu Banvit Bandirma din sezonul regulat al ligii profesioniste din Turcia – ediția 2017/18. Campioana în exercițiu a Europei a fost învinsă de către echipa care a cucerit Cupa Turciei și a jucat finala Basketball Champions League în sezonul precedent cu scorul de 61-63.

Antrenorul Zeljko Obradovic a fost surprins într-un timeout lovindu-l peste față pe căpitanul Melih Mahmutoglu. Un astfel de incident a fost amplu dezbătut pe rețelele de socializare în cursul serii de duminică.

Obradovic a explicat întâmplarea în felul următor:

„Îmi iubesc toți jucătorii și am o relație aparte cu fiecare dintre ei. Melih este căpitanul echipei și singurul jucător care se află în lot de la venirea mea la Fenerbahce. Ce s-a întâmplat ieri (n.r. duminică, 28.01) a fost o dorință a mea de a trezi întreaga echipă deoarece am jucat un baschet modest. Ceea ce s-a întâmplat ar trebui tratat în acest fel. Jucătorii știu asta și se comportă ca atare.

Comportamentul meu în calitate de antrenor al acestei echipe este identic cu cel al unui tată. Nimeni din interiorul clubului nu a interpretat acel gest altfel. Nu știu ce insinuează presa și nu mă interesează ce se vorbește în exteriorul echipei. Eu, Melih, asistenții mei și toți jucătorii vom continua să muncim din greu și nu vom pleca urechea la ce vine din exterior, mai ales dacă acest lucru afectează dinamica echipei noastre. Nimic nu ne va distrage atenția de la obiectivele noastre.”

Fenerbahce Dogus are 13-3 la general și împarte prime poziție a clasamentului cu Tofas Bursa, revelația sezonului în Turcia. Banvit Bandirma are 10-6 și se situează pe locurile 5-7.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.