Începe Superliga în Serbia

Sâmbătă (05.04), este programată prima etapă din Superliga Serbiei la baschet masculin – ediția 2013/14. Cele mai bune patru echipe din prima parte a sezonului competițional actual și cele patru reprezentante ale Serbiei în Liga Adriatică se vor duela în sistem fiecare cu fiecare în dublă manșă pentru stabilirea celor patru echipe care vor avansa în semifinale și totodată a echipelor care își asigură dreptul de a juca în următoarea ediție a Ligii Adriatice.

serbiaFMP Belgrad a terminat prima fază a campionatului pe prima poziție cu un bilanț general de 20-6. Crnokosa Kosjeric a ocupat locul al 2-lea, după un bilanț de 18-8, pentru ca Metalac Valjevo și Borac Cacak să ocupe locurile 3 și 4, ambele cu 17-9 la general.

Cele patru reprezentante ale Serbiei care au participat în Liga Adriatică sunt: Steaua Roșie Belgrad, Mega Vizura Belgrad, Partizan Belgrad și Radnicki Kragujevac.

Programul primei etape este următorul:

Steaua Roșie Belgrad vs Borac Cacak
FMP Belgrad vs Metalac Valjevo
Mega Vizura Belgrad vs Crnokosa Kosjeric
Radnicki Kragujevac vs Partizan Belgrad

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar