Începând de marți, 13 septembrie, BC CSU Sibiu vinde bilete online

Vă spuneam AICI că ”BC CSU Sibiu vrea să ofere fanilor, începând chiar cu primul meci al sezonului 2016/17, posibilitatea de a-și achiziționa bilete online. Conducerea clubului analizează cea mai bună variantă posibilă pentru implementarea acestei soluții”.

Veste bună pentru fanii sibieni a fost adusă de Horațiu Floca, directorul interimar al clubului, la conferința de presă de marți. Oficialul a anunțat că pentru primul meci oficial din acest sezon, cel din 19 septembrie 2016, dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova, au fost puse la dispoziția suporterilor un număr de 200 de bilete care pot fi achizionate online.

Clubul a oferit detalii complete într-un comunicat de presă pe care îl publicăm integral:

Biletele pentru partidele de pe teren propriu ale BC CSU Sibiu se pot cumpăra, începând de astăzi, și online. Momentan, pentru că serviciul este testat pentru a-i verifica eficiența, am pus la dispoziția suporterilor un număr limitat de bilete, în sectoarele A, B și D.

Pentru primul meci oficial din acest sezon, cel din 19 septembrie 2016, dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova, din prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, au fost puse la dispoziția suporterilor, un număr de 200 de bilete care pot fi achizionate online. Acestea pot deja cumpărate prin intermediul site-ului nostru www.csusibiu.ro la sectiunea ”bilete”, de pe pagina oficială de Facebook a Clubului, dar și direct de pe www.kompostor.ro.

”Ne-am dorit foarte mult să putem oferi suporterilor noștri această facilitate astfel că achiziția de bilete pentru primul meci oficial al echipei noastre, cel de luni 19 septembrie 2016, este deja disponibilă. În afară de online, suporterii, ca și în sezoanele anterioare, pot achiziționa bilete la  meciurile echipei noastre și de la sediul Clubului. În ziua meciului biletele se pot cumpăra direct de la intrarea principală a Sălii Transilvania ”, a declarat Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Procedura este una extrem de simplă. Suporterul trebuie să intre pe una dintre variantele online puse la dispoziție (www.csusibiu.ro/bilete, pagina oficială de facebook sau www.kompostor.ro), să selecteze sectorul unde dorește să își cumpere bilet, apoi să selecteze numărul de bilete și să introducă informațiile de plată. Imediat ce plata va fi înregistrată, cumpărătorul primește prin e-mail un Cod QR pe care îl va prezenta pentru a fi scanat, la intrarea în Sala Transilvania, în ziua meciului. Acesta poate fi prezentat fie după ce a fost imprimat pe hârtie, fie direct de pe un smartphone.

Costul unui bilet achiziționat pe internet este de 10 lei, la care se adaugă comisionul de 69 de bani, care reprezintă taxa de utilizare a serviciului online.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.