Houston Rockets egalează în seria cu Golden State Warriors

Houston Rockets au egalat situația la general în seria cu Golden State Warriors din finala Conferinței Vest în playoff-ul NBA 2018. Meciul 2, desfășurat în Texas, a consemnat o victorie categorică pentru gazde, scor 127-105.

Amfitrionii au controlat jocul, impunându-se în fiecare sfert. Astfel, ecartul a crescut în permamență, pe fondul unei execuții ofensive de senzație, la care apărarea campioanei în exercițiu nu a avut nicio replică.

Foto Bill Baptist/NBAE via Getty Images

Într-o partidă în care niciun alt jucător cu excepție lui Kevin Durant nu a reușit să pună în dificultate adversarul, Golden State a fost mai mult decât vulnerabilă. În schimb, Houston a beneficiat de aportul consistent al mai multor jucători și a strălucit de pe semicerc, acolo unde a marcat de 16 ori pentru un procentaj de 38%. În plus, gazdele au dominat lupta la recuperare (47-36) și au avut procentaje net superioare la aruncările din acțiune.

James Harden a terminat cu 27 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. De notat că acest jucător a avut 3/15 la aruncările de trei puncte. Eric Gordon a adăugat 27 puncte, cu 6/9 la trei puncte, PJ Tucker a terminat cu 22 puncte (5/6 la trei puncte), 7 recuperări, 4 pase decisive, Trevor Ariza a izbutit 19 puncte, 6 pase decisive, iar Chris Paul a încheiat cu 16 puncte, 6 pase decisive și 3 intercepții în contul lui Rockets.

Kevin Durant a replicat cu 38 puncte, având însă cinci posesii pierdute. Stephen Curry a adăugat 16 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive. Niciun alt jucător de la Golden State nu a marcat mai mult de 8 puncte în această partidă.

Scorul general devine 1-1. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Urmează o pauză de trei zile, după care se vor disputa două partide în California.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.