Houston Rockets egalează în finala Conferinței Vest

Houston Rockets au câștigat Meciul 4 al seriei cu Golden State Warriors în finala Conferinței Vest din playoff-ul NBA 2018. Texanii reușesc astfel re-break-ul și redobândesc avantajul terenului propriu. Rezultatul final a fost de 95-92.

Situația pe tabela de marcaj a avut oscilații incredibile, lucru ce a evidențiat același lucru în jocul prestat de echipele cu cele mai bune bilanțuri din actualul sezon competițional. Warriors s-au desprins la 28-19 în primele 12 minute de joc, după care Rockets au replica, preluând conducerea. Scorul la jumătatea partidei a fost de 53-46 în favoarea texanilor.

Foto Noah Graham/NBAE via Getty Images

Secvența a 3-a a fost dominată de Golden State. Această echipă a înscris de două ori mai multe puncte decât oaspeții și scorul a devenit 80-70 pentru Warriors cu 12 minute rămase de disputat. Replica a venit din partea lui Houston. Această echipă a anulat întreg deficitul în șase minute, scorul la jumătatea secvenței decisive fiind favorabil oaspeților, 85-84.

A urmat un parțial de 6-0 pentru Rockets, dublat de patru ratări din acțiune și una de la linia de pedeapsă pentru Warriors. Klay Thompson a ratat șansa egalării la 94 cu 2.2 secunde înainte de final. Chris Paul a cules recuperarea și a fost trimis la linia de pedeapsă unde a stabilit rezultatul final.

James Harden a totalizat 30 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Chris Paul a adăugat 27 puncvte, 4 pase decisive, Eric Gordon a terminat cu 14 puncte, iar PJ Tucker și Clint Capela au bifat câte 16, respectiv 13 recuperări pentru Houston.

Stephen Curry a totalizat 28 puncte, 6 recuperări, Kevin Durant a adăugat 27 puncte, 12 recuperări și 3 pase decisive, Draymond Green a terminat cu 11 puncte, 13 recuperări și 8 pase decisive, iar Klay Thompson a încheiat cu 10 puncte, 4 recuperări pentru Golden State.

Scorul general este de 2-2. Meciul 5 are loc în Houston, iar Meciul 6 se va disputa în Oakland. Dacă va fi necesar, jocul decisiv se dispută în Texas.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.