Houston Rockets corectează propriul record de triple într-un meci

Houston Rockets au corectat recordul absolut de coșuri de trei puncte marcate într-un singur meci. Acesta a fost stabilit de elevii lui Mike D’Antoni în prima parte a acestui sezon, egalându-l în cursul săptămânii precedente. Ei au marcat un astfel de coș mai mult la victoria cu Phoenix Suns, scor 149-113.

Rockets au avut 27 reușite de pe semicerc din 57 încercări pentru 37.4% în amintitul meci. Opt jucători au contribuit la această performanță. Este vorba despre Eric Gordon – opt triple, James Harden – 5, PJ Tucker – 4, Danuel House Jr – 3, Chris Paul, Gary Clark și Austin Rivers – câte 2, respectiv Iman Shumpert – 1.

Rockets au 18 victorii din 22 partide de la All Star break. Houston are un bilanț general de 53-38 și este la o jumătate de meci în urma locului 2, Denver Nuggets.

În altă ordine de idei, Golden State Warriors și-au asigurat prima poziție în Conferința Vest. Ei au învins LA Clippers, scor 131-104, pentru a se desprinde decisiv de urmăritoare. Sunt șanse ca cele două să se dueleze în primul tur al playoff-ului NBA 2019.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.