Houston Rockets au avansat în turul al 2-lea din playoff-ul NBA 2018

Houston Rockets s-au calificat în semifinalele Conferinței Vest din playoff-ul NBA. Texanii au trecut de Minnesota Timberwolves cu scorul general de 4-1. Echipa lui Mike D’Antoni a încheiat această serie în fața propriilor susținători cu un meci adjudecat, scor 122-104.

Prima repriză a fost adjudecată de oaspeți, scor 59-55. Replica a venit în secvența a 3-a, pe parcursul căreia Rockets și-au ținut oponenții la doar 15 puncte marcate. Texanii au rupt echilibrul jocului, similar Meciului 4, în secvența a 3-a. Deosebirea constă în faptul că la jocul precedent învingătorii s-au desprins prin cele 50 puncte înscrise în sferul al 3-lea. Ultimul act a fost controlat de Houston.

Foto David Sherman/NBAE via Getty Images

Houston a marcat 18 coșuri de trei puncte și a terminat cu un procentaj de 41% la acest procedeu. În aceste condiții cele nouă triple cu 47% de pe semicerc este o performanță net inferioară, trecută în contul Minnesotei.

Clint Capela a totalizat 26 puncte, 15 recuperări, James Harden a adăugat 24 puncte, 12 pase decisive, 5 recuperări, iar Eric Gordon a terminat cu 19 puncte. Toți titularii lui Houston au avut cel puțin 12 puncte. În replică, Karl Anthony Towns a reușit 23 puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive, iar Jamal Crawford a bifat 20 puncte pentru Wolves.

Texanii avansează în semifinalele Conferinței Vest. Aici se vor duela cu învingătoarea dintre Utah Jazz și Oklahoma City Thunder. În cealaltă semifinală din Vest, Golden State Warriors se confruntă cu New Orleans Pelicans.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.